Ballet.gr

poia "marka" pouent einai kaliteri??

Ερωτήσεις, Τεχνική κα

Re: poia "marka" pouent einai kaliteri??

Δημοσίευσηαπό pinelopi » Τρί Ιαν 19, 2010 1:56 pm

egw s proteinw bloch tmt..dn 3erw polla ala einai oi prwtes mou kai einai telies me ipostirizun apsoga kai efarmozoun polu sto podi m..episis oi bloch tmt exun silikonh sth sola k tis zesteneis tis bazzeis sto podi sou kaneis flex k point meta tis vazeis sto psigio g kana 5lepto k pernoun to sxima tou podiou sou..einai ligo akrives vevea kanoun 72 evro..ala ine telies :)
Άβαταρ μέλους
pinelopi
Ballerina

Δημοσ.: 19
Εγγραφη: Πέμ Δεκ 10, 2009 7:39 pm

Advertisement

Δημοσίευσηαπό Χριστίνα » Τρί Ιαν 19, 2010 2:08 pm

Αυτές ακριβώς είχα πέρυσι και εγώ. Είναι πολύ ωραίες, αλλά στις grisko βρήκα το άλλο μου μισό! :mrgreen:
Δεν προσπαθώ να χορέψω καλύτερα απ' οποιονδήποτε. Προσπαθώ, μόνο, να χορέψω καλύτερα από τον εαυτό μου.
Mikhail Baryshnikov

η πιο αιθέρια κινηση κρύβει από πίσω την πιο σκληρή άσκηση !
Άβαταρ μέλους
Χριστίνα
Etoile

Δημοσ.: 122
Εγγραφη: Κυρ Οκτ 26, 2008 4:53 pm
Τοποθεσια: Πειραιάς

Δημοσίευσηαπό marizaki » Σάβ Φεβ 13, 2010 3:18 pm

οι gayor minden πιστευω πως ειναι απο οι καλυτερες .ειναι επαγγελματικες και δείχνουν το πόδι πολύ όμορφο .επίσης ο πάτος τους δεν είναι απο ξύλο όπως οι άλλες μάρκες και είναι σα να πατάς πάνω σε μαξιλαράκια .τις έχω λατρέψει!στη θεσσαλονίκη έχει μόνο η arabesque νομιζω
marizaki
Ballet Fan

Δημοσ.: 6
Εγγραφη: Τετ Ιαν 21, 2009 11:09 am

Δημοσίευσηαπό irida » Κυρ Μαρ 07, 2010 1:28 am

marizaki έγραψε:οι gayor minden πιστευω πως ειναι απο οι καλυτερες .ειναι επαγγελματικες και δείχνουν το πόδι πολύ όμορφο .επίσης ο πάτος τους δεν είναι απο ξύλο όπως οι άλλες μάρκες και είναι σα να πατάς πάνω σε μαξιλαράκια .τις έχω λατρέψει!στη θεσσαλονίκη έχει μόνο η arabesque νομιζω

Τις έχει και το fairy creations στη νικηφόρου φωκά με τσιμισκή κατόπιν παραγγελίας.:)
Άβαταρ μέλους
irida
Ballet Fan

Δημοσ.: 11
Εγγραφη: Σάβ Σεπ 26, 2009 1:29 pm

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Μπαλέτο Γενικά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης